TOP 10+ Filme de dragoste pentru a-ți atinge sufletul

 

TOP 10+ Filme de dragoste pentru a-ți atinge sufletul

Există o mulțime de filme de dragoste, însă iată câteva sugestii:


"The Notebook" (2004) - Un film clasic de dragoste, bazat pe romanul lui Nicholas Sparks, despre un cuplu care se reîntâlnește după mulți ani.


"La La Land" (2016) - Un musical romantic despre doi artiști care se îndrăgostesc în timp ce își urmăresc visurile.


"A Walk to Remember" (2002) - Un alt film bazat pe un roman de Nicholas Sparks, despre o fată bolnavă de cancer și un băiat care îi schimbă viața.


"Titanic" (1997) - Un clasic epic romantic despre doi tineri care se îndrăgostesc în timpul celei mai mari catastrofe navale din istorie.


"The Fault in Our Stars" (2014) - Un alt film despre doi adolescenți bolnavi de cancer care se îndrăgostesc și își trăiesc viețile la maximum.


"The Vow" (2012) - Bazat pe o poveste adevărată, filmul urmărește povestea unui cuplu căruia îi este ștearsă memoria după un accident și cum se luptă să își redescopere dragostea.


"About Time" (2013) - Un film despre un băiat care poate călători în timp și își folosește abilitatea pentru a-și îmbunătăți viața și a-și găsi sufletul pereche.


"The Time Traveler's Wife" (2009) - Un alt film despre călătorii în timp, urmărește povestea unui bărbat care călătorește prin timp și întâlnește femeia pe care o iubește în diferite momente ale vieții ei.


"Notting Hill" (1999) - Un film clasic de dragoste, despre un bărbat obișnuit care se îndrăgostește de o actriță celebritate.


"Silver Linings Playbook" (2012) - Un film despre doi oameni cu probleme psihice care se îndrăgostesc și își ajută unul pe celălalt să își depășească problemele.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Primavara in stil: Tinute chic cu cardigan dama

Cardigane elegante pentru femei: o piesa versatila in garderoba ta

Sarafan dama - Alegerea perfecta pentru o tinuta eleganta